Arrels & Cultura

Festival Arrels & Cultura V5

dissabte 4 de setembre 2021, Sant Celoni (Barcelona)

Un dia de celebració creat per compartir diverses arts escèniques, posant a la música com la nostra principal font d’expressió, així també realitzem tallers de percussió.

  • 18h Demostració de Skate fins les 19h
  • de 18h a 19:30h Radiola Reggae acompanyarà amb musica durant l’exhibició
  • 19:45 a 20:45 Matagall (Banda local de sant celoni)
  • 21h a 22h Ras Maxx David & Leon Demaria

Al barrejar la Cultura Catalana i la Cultura Africana, crearem un caliu Intercultural ple d’harmonia i goig. Al Seu torn impartirem xerrades espirituals i d’expansió de consciència.

En la nostra última versió d’aquest Festival, vam tenir el gust de tenir la presència de 2 expertes en el tema de medi ambient per parlar del canvi climàtic i les seves conseqüències.

No només estem dedicats a la música. També tenim la nostra missió social amb l’orfenat “Kiridiya“, a Guinea Conakry (Àfrica), al qual com cada any donarem suport a aquest esdeveniment col·locant un estand de”Kiridiya” i així explicar a les persones la nostra tasca. Per recaptar donacions fem un taller infantil de pintacares d’estil africà.

En aquesta ocasió el festival es duu a terme a Sant Celoni, un bell poble del baix Montseny. El lloc serà al Skate Park del poble, on a més de tenir esdeveniments culturals també tindrem una demostració dels Skaters locals i no locals que vulguin mostrar els seus trucs al públic present.

S’ha tancat la inscripció al la demo. Si vols participar vina i pregunta presencialment.