BENVINGUTS

El nostre objectiu

Missió

Donar a conèixer a la societat en què vivim, la Cultura i el moviment Rastafari, educar sobre aquesta Cultura la qual té la seva arrel en l’Àfrica a través de la creació i difusió d’esdeveniments culturals en espais físics com en plataformes digitals promovent valors com la solidaritat, l’amor i la pau.

Visió

Convertir-nos en un espai referent de la cultura Rastafari a Barcelona generant oportunitats per a l’intercanvi cultural entre artistes, públic i diverses organitzacions socioculturals d’Espanya i el món.

Valors

Ens basem en l’educació, tolerància i valors com el respecte, unitat, empatia, igualtat de gènere i l’amor cap a un mateix i el proïsme, això ens porta a viure en una comunitat en harmonia promovent una Cultura de pau.

Creació i Producció

Les produccions musicals es realitzen al nostre propi estudi de producció Ark Chant, el qual serveix com una plataforma per impulsar a nous artistes musicals i així ajudar a aquests talents a realitzar els seus projectes.

Exhibició i Difusió

Es s’institucionalitzarà una sèrie d’esdeveniments exposant i difonent les arts i la cultura africana. Això inclou concerts, festivals, dansa, sessions de djs i productors, gastronomia, discursos, conversatorios, entre altres activitats.

Educativa

 Es desenvolupen tallers de dansa i música per a nens. L’Associació disposa d’instruments i personal per dur a terme aquestes activitats beneficioses per al desenvolupament dels nens.

Obra Social

col·laborar amb els nostres germanets de l’Orfenat Kiridiya, situat a Guinea, Conakry, Àfrica. A través d’esdeveniments benèfics per recaptar fons i / o recol·lectar roba, material escolar, etc. Tenim un programa de voluntaris on enviem gent de diferents països a ensenyar-idiomes i arts. I actualment estem donant un altre gran pas creant “Kiridiya Eco-Farm”

AGENDA CULTURAL